Νύχια ταλαιπωρημένα από το ημιμόνιμο μανικιούρ; Υπάρχει λύση

Μάθε ποια είναι τα σωστά βήματα ομορφιάς για να απαλλαγείς από τα ταλαιπωρημένα σου νύχια
Νύχια ταλαιπωρημένα από το ημιμόνιμο μανικιούρ; Υπάρχει λύση



Ωραίο που είναι το ημιμόνιμο μανικιούρ; Δεν υπάρχει πιο ωραίο συναίσθημα από το να φεύγεις από τη μανικιουρίστ σου και να είναι στεγνά και έτοιμα για δράση. Από την άλλη όμως η αλήθεια είναι ότι ταλαιπωρούνται αρκετά. Γι’αυτό και αναζητήσαμε τα 5 βήματα που θα πρέπει να ακολουθεί κάθε γυναίκα που προτιμά αυτό το δημοφιλές είδος μακιγιάζ.

Βήμα 1: Αν τα νύχια σου ξεφλυοδίζουν η χρήση buffer 2 φορές την εβδομάδα είναι τουλάχιστον επιτακτική. Με αυτό τον τρόπο απομακρύνετε τα τμήματα του νυχιού που έχουν ξεφλουδίσει κι επιπλέον ενισχύετε και την κυκλοφορία του αίματος στην περιοχή για να μπορέσει να μεγαλώσει ακόμη πιο γρήγορα ένα υγιές και λαμπερό νύχι.

Βήμα3: Η ξεκούραση στα νύχια είναι απαραίτητο βήμα για να μπορέσει να συνέλθει το νύχι σου. Οπότε αφαιρείς το ημιμόνιμο από τα νύχια σου, κάνε ένα ολοκληρωμένο μανικιούρ και απλά άφησε τον χρόνο να περάσει. Συμπληρωματικά μπορείς να εφαρμόσεις στα νύχια σου και μια θεραπευτική φροντίδα.

Βήμα 4: Διατήρησε τα νύχια σου κοντά και περιποιημένα μόνο έτσι θα απαλλαγείς πρακτικά και πολύ πιο γρήγορα από τις ατέλειες και τις φθορές στα νύχια. Φρόντισε το σχήμα τους να είναι τετράγωνο με στρογγυλεμένες γωνίες για να μην κολλάνε στα ρούχα ή σε άλλες επιφάνειες.

Βήμα 5: η ενυδάτωση είναι το πιο σημαντικό βήμα από όλα όσα έχουμε αναφέρει έως τώρα. Αναζήτησε μια κρέμα χεριών με πρωτεϊνες, πεπτίδια και θρεπτικά αντιοξειδωτικά στοιχεία. Μόλις βρεις μια σχετική κρέμα να την εφαρμόζεις με μεγάλη συνέπεια και συχνότητα. Το βράδυ πριν πέσετε για ύπνο μπορείς να εφαρμόσεις ένα παχύ στρώμα από ενυδατική κρέμα, να φορέσεις βαμβακερά γάντια και να κοιμηθείς έτσι. Το επόμενο πρωί που θα ξυπνήσεις τα χέρια σου θα είναι αγνώριστα.