7 λάθη που κάνουν γυναίκες με λεπτή τρίχα!

Τι πρέπει να προσέχεις για νααποκτήσεις δυνατά μαλλιά με όγκο.
7 λάθη που κάνουν γυναίκες με λεπτή τρίχα!



Ξέρω, με τα λεπτά μαλλιά δεν είναι και πολύ εύκολο να δημιουργήσεις όγκο. Αλλά ήξερες ότι με κάποιες συνήθειες τα κάνεις χειρότερα; Αυτές είναι οι 7 συνήθειες που πρέπει να αποφύγεις αν έχεις λεπτή τρίχα...

 

1. Χρησιμοποιείς πολλά προϊόντα ταυτόχρονα

Υπάρχουν τόσα πολλά προϊόντα που υπόσχονται να δυναμώσουν την τρίχα που κατά προτίμηση θέλεις να τα χρησιμοποιήσεις όλα μαζί για να είσαι σίγουρη ότι θα δυναμώσουν. Αλλά αντί να αποκτήσεις τον όγκο και την χοντρή τρίχα τα κάνεις ακόμα πιο λεπτά. Μην βάζεις πάνω από δύο προϊόντα τη φορά.

2. Χρησιμοποιείς την πρέσα μόνο για ίσιωμα

Η πρέσα μπορεί να κάνει τόσα πολλά όπως και να δημιουργήσει όγκο. Φέρε την πρέσα κοντά στο κεφάλι σου, στη ρίζα της τρίχας και ίσιωσέ τα λίγο προς τα πάνω για να κάνει τον όγκο και μετά κανονικά προς τα κάτω.

3. Αφήνεις τα μαλλιά σου να μακρύνουν υπερβολικά πολύ

Μπορεί να μην σου αρέσει να το ακούς αλλά ίσως πρέπει να πας για κούρεμα. Όσο πιο μακριά τα μαλλιά τόσο πιο αδύναμα και βαριά γίνονται και χάνεται ο όγκος.

4. Δεν φροντίζεις το δέρμα του κεφαλιού σου

Στα λεπτά μαλλιά μαζεύεται πιο εύκολα η σκόνη στο κεφάλι οπότε πρέπει να προσέχεις να καθαρίζεις και το δέρμα σου.

5. Δεν περιμένεις πριν βάλεις τον αφρό

Αν ο αφρός που βγαίνει από το μπουκαλάκι του είναι πολύ ρευστός περίμενε λίγο μέχρι να γίνει αφρός. Αν και πάλι δεν γίνεται τίποτα, ανακάτεψε το μπουκάλι καλά και τότε μπορείς να το χρησιμοποιήσεις.

6. Στεγνώνεις τα μαλλιά σου σε υψηλή θερμοκρασία

Ο καυτός αέρας αποδυναμώνει τα μαλλιά οπότε προσπάθησε να τα στεγνώνεις με όσο πιο κρύο αέρα γίνεται.

7. Στεγνώνεις τα μαλλιά πολύ κοντά στο τριχωτό της κεφαλής σου

Για να έχεις όγκο με το στέγνωμα χρησιμοποίησε μια στρογγυλή βούρτσα και χτένισε τα μαλλιά προς τα πάνω ώστε το πιστολάκι να φτάνει πιο βαθιά στη ρίζα. Έτσι είναι καλύτερα για το δέρμα σου αλλά και για να αποκτήσεις όγκο!