Kim Kardashian: Αυτά είναι τα 6 προϊόντα μαλλιών που λατρεύει

Δοκιμάζει την creme de la creme των beauty products
Kim Kardashian: Αυτά είναι τα 6 προϊόντα μαλλιών που λατρεύει



"Λούζομαι μόνο 2 φορές την εβδομάδα για να προστατεύσω τα μαλλιά μου από την ξηρότητα" έγραψε πρόσφατα στο site της η Kim Kardashian, η οποία έχει μπει για τα καλά στον ρόλο της beauty expert. "Επίσης μου αρέσει να βάζω στα μαλλιά μου ενυδατικές μάσκες στο σπίτι" συμπλήρωσε (τίποτε που να μην γνωρίζουμε ήδη, όμως) και στη συνέχεια αποκάλυψε στους fans της τις 6 top επιλογές της- αρκετές από τις οποίες υπάρχουν και στην Ελλάδα. 

 

Leonor Greyl Paris Shampooing Reviviscence 

Μετάξι, εκχύλισμα bamboo και αμάρανθου και πρωτείνη κριθαριού πρωταγωνιστούν σε αυτό το σαμπουάν - βάλσαμο για την ταλαιπωρημένη τρίχα. Το αποτέλεσμα φαίνεται από το πρώτο λούσιμο ενώ η ευωδιά του που θυμίζει γιασεμί είναι απλά υπέροχη! (στα attica) 

 

Rodin Luxury Hair Oil

 Τα ξηρά έλαια μαλλιών δεν είναι πολυτέλεια, είναι απαραίτητα ως τελικό βήμα στην καθημερινή φροντίδα τους. Η Kim Kardashian έχει επιλέξει ένα από τα πιο διάσημα προϊόντα μαλλιων στο Hollywood, ένα blend από έλαια βερύκοκου, καλέντουλα, γλυκού αμύγδαλου, ηλιοτρόπιου, νερολί, δεντρολίβανο και juniper. Μπορείς να το παραγγείλεις online εδώ

 

Fekkai Brilliant Glossing Creme

Το χειμώνα τα μαλλιά χάνουν τη λάμψη τους. Για να εμποδίσει αυτή την κατάσταση, ο Frederic Fekkai, ο genius hair expert, δημιούργησε μια ελαφριά κρέμα εμπλουτισμένη με ελαιόλαδο και με υπέροχη ευωδιά λουλουδιών, που καταπολεμά τη θαμπάδα και μεταμορφώνει την υφή των μαλλιών. 

Olaplex Hair Perfector

Είναι ένα από τα πιο πολυσυζητημένα προϊόντα του 2015, μια άφιξη- ή, καλύτερα, ένα σύστημα φροντίδας- που έκανε αίσθηση για την αποτελεσματικότητά της. Κάθε σύνθεση είναι ειδικά σχεδιασμένη για να αναδομεί την ταλαιπωρημένη από τις βαφές και τις τεχνικές εργασίες τρίχα, δυναμώνει τη δομή της, επαναφέρει την υγεία και τη λάμψη της ενώ ταυτόχρονα την προστατεύει από το "σπάσιμο". Το σύστημα συνδυάζεται με θεραπεία στο κομμωτήριο κατά τη διάρκεια της βαφής- το βρήκαμε στο κομμωτήριο TEO Hair Design στη Γλυφάδα. 

 

Carol's Daughter Monoi Repairing Hair Mask

Η κόρη της Carol, Lisa Price, ξεκίνησε να φτιάχνει οργανικά προϊόντα ομορφιάς στην κουζίνα της το 1980 και πλέον θεωρείται από τις πιο πετυχημένες επιχειρηματίες στη βιομηχανία της ομορφιάς. Αυτή η μάσκα απευθύνεται σε ξηρά, ταλαιπωρημένα, διψασμένα μαλλιά και περιέχει έλαιο Monoi που τρέφει τα μαλλιά, νερό Bamboo (σύμφωνα με τη Lisa είναι το πιο δυνατό φυτό του πλανήτη) που δυναμώνει την τρίχα και μετάξι που την κάνει απαλή και την θωρακίζει από τις φθορές. 

 

Oribe Supershine Moisturizing Cream

Το ελαφρύ αλλά σούπερ ενυδατικό leave-in conditioner που υπογράφει ο hair expert Oribe, έκλεψε την καρδιά της Kim Kardashian. Πλούσιο σε αμινοξέα από σιτάρι και εκχύλισμα από καρπούζι,elderflower και lychee ξεδιψάει και "ηρεμεί" τα μαλλιά από τον στατικό ηλεκτρισμό και το φριζάρισμα του χειμώνα. Παράλληλα, τα αφήνει πολύ λαμπερά και υπερφυσικά απαλά.  Μπορείς να το αγοράσεις online εδώ