Eντυπωσιακές πλεξίδες για όλες τις ώρες της ημέρας

Μια πλεξίδα την ημέρα, το κομμωτήριο κάνει πέρα.
Eντυπωσιακές πλεξίδες για όλες τις ώρες της ημέρας



Οι πλεξίδες τα τελευταία χρόνια είναι η πιο hot επιλογή όσον αφορά τα μαλλιά. Με λίγες κινήσεις και με απλά βήματα, μπορείς να δημιουργήσεις τα πιο εντυπωσιακά σχέδια με μόνο κριτήριο ότι τα χέρια σου πιάνουν έστω και λίγο. Αν είσαι ok και ανοιχτή στους πειραματισμούς στα μαλλιά σου, εμείς βρήκαμε 5 πλεξίδες που αξίζει να κάνεις και ένα είναι το σίγουρο, θα τις λατρέψεις όλες.

Είσαι έτοιμη λοιπόν για extra έμπνευση;

1. Και από τις δύο μεριές των μαλλιών σου άρχισε να πλέκεις τα μαλλιά σου μέχρι οι 2 πλεξίδες να συναντηθούν και να τις ενώσεις. Μόλις τις πιάσεις με ένα λαστιχάκι, άρχισε να ''χαλάς'' τις πλεξίδες έτσι ώστε το τελικό αποτέλεσμα να μην είναι τέλειο και στημένο. Στο τέλος μην ξεχάσεις να αφήσεις 2 τούφες μπροστά!

2. Αν ανήκεις στα κορίτσια που έχουν αρκετά μαλλιά τότε αυτή η πλεξίδα είναι η τέλεια επιλογή. Αρχικά πιάσε τα μαλλιά σου μια χαλαρή αλογοουρά και στην συνέχεια εσύ ή κάποια φίλη σου, αντί για μια κανονική πλεξίδα προτίμησε την τεχνική του ψαροκόκκαλου. Όσο πιο χαλαρά την πλέξεις άλλο τόσο πιο εντυπωσιακή θα φαίνεται!

3. Συνδύασε την αλογοουρά με τις πλεξίδες, σε ένα και μόνο χτένισμα. Ξεκίνησε με τις 2 πλεξίδες στα αριστερά και στα δεξιά της χωρίστρας σου (αυτή τη φορά θα πάρεις πιο πολλά μαλλιά για να πετύχεις πιο μεγάλες πλεξίδες) και ένωσε τις με την αλογοουρά σου. Chic και ιδιαίτερο!

4. Να και κάτι ξεχωριστό! Γύρισε το κεφάλι σου προς τα κάτω και άρχισε να πλέκεις την πίσω μεριά των μαλλιών σου. Όταν φτάσεις στο επιθυμητό ύψος, πίασε μια αλογοουρά. Στην συνέχεια, για να φαίνεται καλά από πίσω η πλεξίδα, κάνε έναν oversized κότσο. 

5. Last but no least, ακολούθησε την τεχνική του στεφανιού, με τις 2 πλεξίδες που ενώνονται, απλά αυτή την φορά κάνε πλεξίδες ψαροκόκκαλο. 

Τι λες; Θα δοκιμάσεις και τις 5 επιλογές;

Μάθε εδώ, ποιοι μύθοι γύρω από τα μαλλιά καταρρίπτονται! Θα εκπλαγείς!