Φριζαρισμένα μαλλιά τέλος! 6 μυστικά για να είναι σαν μετάξι

Σου ακούγεται υπερβολικό; Διάβασε, εφάρμοσε και πες μας!



Aν βαρέθηκες να θυμίζεις την Tina Turner σε λίγο πιο pale version ή την θεία σου στα 90's, καιρός να αλλάξεις συνήθειες ομορφιάς και να κάνεις "στροφή στην ποιότητα". Αυτό δεν σημαίνει να ξοδεύεις πολλά χρήματα, αλλά να ακολουήσεις τα απλούστατα παρακάτω βήματα. 

Γιατί τα φριζαρισμένα μαλλιά είναι πιο αντιαισθητικά ακόμα κι από τις ρυτίδες ή την κυτταρίτιδα. True story.

Άλλαξε σαμπουάν
Δεν είναι ανάγκη να αγοράζεις το φθηνότερο του σούπερ μάρκετ. Ή μάλλον καλύτερα άσε ούτως ή άλλως τα σαμπουάν από εκεί και κάνε μια επίσκεψη στο φαρμακείο. Θα πληρώσεις κάτι παραπάνω, αλλά ένας τρόπος να μην σου τελειώνει γρήγορα και αναγκάζεσαι να ξαναδώσεις τα υπερπολύτιμα 10 ευρώ σου, είναι ένα εύκολο κόλπο: Αν πχ λούζεσαι τρεις φορές την εβδομάδα, τις δύο λούσου με το "καλό", τη μια με το φθηνό.

Κρύψε το πιστολάκι
Μπήκε η άνοιξη, τα λουλούδια άνθισαν, η θερμοκρασία ανέβηκε. Βάλε το πιστολάκι στο ντουλάπι και ξαναβγάλ'το από Σεπτέμβρη.

Άσε τα προϊόντα styling
Προσπάθησες ποτέ να φτιάξεις την μπούκλα σου με λαδάκι (για μαλλιά), αντί για τον αφρό; Άσε που πια αυτό το wet look είναι και κάπως ξεπερασμένο. Τα ίδια ισχύουν και για τη λακ και τα μαλλιά που στέκονται σαν αγάλματα εξαιτίας της.

Κάνε θεραπεία
Ζήτα στο επόμενο ραντεβού σου στο κομμωτήριο, μια θεραπεία βαθιάς ενυδάτωσης. Εκεί θα δεις τι θα ει μετάξι.

Μην τρίβεις τα μαλλιά με την πετσέτα
Μετά το λούσιμο, τύλιξέ τα και άσε τα για περίπου είκοσο λεπτά στην πετσέτα. Αφαιρώντας την, απλώς στίψε την τούφα που έχεις πιάσει στα χέρια σου. Μην την τρίβεις. Σπας τις τρίχες σου και δημιουργείς ψαλίδα.

Βάλε το Ω3 στη διατροφή σου
Κοινώς ψάρι, αβοκάντ κλπ. Βοηθούν στην ελαστικότητα της τρίχας. 

Δες εδώ τρεις απλές σπιτικές μάσκες μαλλιών που θα αλλάξουν την ρουτίνα σου. Είναι εύκολες και γρήγορες!