Μαλλιά 2016: 14 νέα ombre χρώματα για να δοκιμάσεις

Aπό τα πιο κοντά μαλλιάμέχρι τα πιο μακριά...
Μαλλιά 2016: 14 νέα ombre χρώματα για να δοκιμάσεις



Πριν από περίπου 5 χρόνια, μάθαμε τι ακριβώς σημαίνει η ombre τεχνική και η αλήθεια είναι ότι αγαπήθηκε από όλες μας. Φυσικά όπως όλες οι τάσεις αλλάζουν, έτσι και το ombre συνεχώς αλλάζει και τώρα πια στοχεύει σε ένα πιο φυσικό αποτέλεσμα, από αυτό που μας πρωτοσύστησε πριν λίγα χρόνια. Δηλαδή το πολύ μεγάλο contrast της σκούρας ρίζας, με τις ανοιχτές άκρες. Ειδικότερα τώρα το καλοκαί που με τα μπάνια και την θάλασσα είναι δύσκολο το χρώμα να κρατηθεί αναλλοίωτο, η ombre τεχνική είναι αυτή που πρέπει να επιλέξεις (και) φέτος. 

Πολλές celebrities εγχώριες ή μη, όταν θέλουν να κάνουν μια δραστική αλλαγή στο look τους και συγκεκριμένα στα μαλλιά τους, σίγουρα θα εμπιστευτούν το ombre γιατι εκτός από εντυπωσιακό φαίνεται και τόσο φυσικό. Το καλό με αυτόν τον τρόπο, είναι ότι τα μαλλιά ξεκουράζονται από τις πολλές βαφές και ανταύγειες. 2 σε 1 λοιπόν!

Αν έχεις κλείσει και εσύ ραντεβού για μια ανανέωση στο χρώμα των μαλλιών σου, εμπιστεύσου το ombre και εμπνεύσου από τις 12 stars που το δοκίμασαν και έκαναν την διαφορά. 

Aν θέλεις να εσύ να κάνεις κάτι διαφορετικό και να ξεφύγεις από τις συνήθειες σου, check 12 top knot που μπορείς να αντιγράψεις asap!