Oι μαμάδες που πρέπει να αποφύγεις την πρώτη μέρα του παιδιού στο σχολείο

Αν θες να μην γυρίσεις με πονοκέφαλο σπίτι.
Oι μαμάδες που πρέπει να αποφύγεις την πρώτη μέρα του παιδιού στο σχολείο



Πρώτη μέρα στο σχολείο και τον μικρό τον προετοιμάζεις εβδομάδες πριν. Πήρατε τα σχολικά, αγοράσατε καινούρια ρούχα, του μίλησες για όσα πρέπει να ξέρει, από μνήμη ή από όσα σου είπε η μαμά σου ότι πρέπει να πεις. 

Όμως όσο δεν ξέρει εκείνο τι θα αντιμετωπίσει, άλλο τόσο δεν ξέρεις κι εσύ. Κι επειδή οι καιροί είναι δύσκολοι για να χάνεις λεπτά βαρεμάρας και ζαλάδας από τον πολύτιμο χρόνο σου, δες σε ποιες μαμάδες θα γυρίσεις διακριτικά την πλάτη.

Η μάνα πιτζάμα
Είναι η ατιμέλητη, με το μαλλί πιασμένο με κλάμερ κομμωτηρίου, που τραβολογάει (σχεδόν τρέχοντας) το παιδί της. Του δίνει ένα σβέλτο φιλί, ενώ σπεύδει να δηλώσει στην κυρία του κυλικείου: "Τι να κάνεις; Με τόσο τρέξιμο που χρόνος για μένα;"

Η μάνα χίπισσα
Φέρνει την κόρη της με ποδήλατο, στο καλαθάκι έχει το κολατσιό της μικρής με cranberries και ταχινογκοφρέτες. Φοράει σαλβάρια και έχει μακριά μαλλιά- πλεξούδες. Η κόρη της είναι μια μικρογραφία της.

Η μάνα φρικιό με τη γυμναστική
Έχει έρθει με κολάν και αθλητικά, κρατάει την τσάντα του παιδιού της και καταφθάνουν με ελαφρύ jogging. Έχει τα μαλλιά πιασμένα και δηλώνει ότι δεν προλαβαίνει να κάτσει πολύ γιατί έχει προπόνηση. Crossfit.

Η μάνα καριερίστα
Φοράει ψηλά παπούτσια και έχει περιποιημένα μαλλιά και νύχια. Μιλάει στο κινητό ασταμάτητα, κάνει παρατηρήσεις στο παιδί της κουνώντας το δάχτυλο, αλλά το βγάζει και φωτογραφίες τις οποίες στέλνει με μέιλ στον άντρα της, που μάντεψε! Είναι και αυτός καριερίστας!

Η μάνα κουνέλα
Τους βλέπεις από μακριά να πλησιάζουν σαν ομάδα. Η μαμά και τα 5 παιδιά της. 

Η μάνα blogger
Νew entry, βραχύβιο είδος. Εκφράζει σκέψεις και απόψεις στο "Μaria' s thoughts" ή ανεβάζει τις υπέροχες συνταγές της στο πρωτότυπο "Η κουζίνα της καλύτερης μαμάς".

Η μάνα ψώνιο
Είναι αυτό που λέμε η "παλιά καραβάνα". Την συναντάς τόσα χρόνια, την έχεις πια μάθει και αυτό που κάνεις με επιτυχία είναι να σηκώνεις τη μύτη σου το ίδιο ψηλά με τη δική της.

    

Δες εδώ τις αγαπημένες μας παιδικές χαρές στην Αθήνα που μπορείς να πας το παιδί σου.