Γιορτή της Μητέρας : Γιορτάζω! Γιατι είναι τέλειο να είσαι μαμά (και μικρή)

Γιατι το ταξίδι είναι υπέροχο...
Γιορτή της Μητέρας : Γιορτάζω! Γιατι είναι τέλειο να είσαι μαμά (και μικρή)



Πριν λίγες μέρες εδώ, εγήξησα γιατι ο γιός μου είναι ο κολλητός μου και σήμερα που είναι η γιορτή της μητέρας (και γιορτάζω!), θα εξηγήσω γιατι είναι ΤΕΛΕΙΟ να είσαι μαμά (και μικρή).

Μπορεί κάποιες μαμάδες, να μην θυμούνται πως ήταν η ζωή τους πριν το παιδί ή τα παιδιά τους, εγώ όμως που θυμάμαι, έχω να πω οτι η ζωή μου μετά τον Θάνο είναι καλύτερη (άντε λίγο πιο κουραστική) και κάθε μέρα  με περιμένει κάποια έκπληξη ή παίρνω κάποιο μάθημα από αυτό το 2,5 χρόνων αγόρι. 

Τελικά πόσο τέλειο είναι να είσαι μαμά (και μικρή;) :

- Aυτό που λένε ότι μεγαλώνετε μαζί, ισχύει! Έμεινα έγκυος στα 25,5 και τώρα στα 29 ο Θάνος είναι σχεδόν 3 και νιώθω ότι μεγαλώνουμε μαζί και είναι υπέροχο.

- Όσο μικρότερη είσαι (και είσαι και μαμά) αυτό σου δίνει περισσότερες αντοχές. Κάτι που χρειάζεσαι όταν το παιδί σου δεν σταματά όλη μέρα. Παιχνίδι, τρέξιμο, υπερένταση και φωνές, όσο να' ναι θα σε κουράσουν.

- Μιας και δεν είμαι τόσο μακριά από την παιδική μου ηλικία, καταλαβαίνω τον Θάνο περισσότερο. Ότι και να κάνει, είναι παιδί! Κάτι που κανένας γονιός δεν πρέπει να ξεχνά.

- Σε λίγα χρόνια που ο Θάνος θα μεγαλώσει και άλλο και θα θεωρούμαι ακόμα μικρή στην ηλικία, η σχέση μας θα είναι ακόμα καλύτερη. Είναι κάτι που περιμένω και είμαι πολύ περίεργη να δω πως θα είμαστε τότε.

- Ότι και να κάνω στη ζωή μου, έχω μια σκέψη και ένα στόχο, τον Θάνο. Μόνο και μόνο αυτό μου δίνει κίνητρο να παραμένω δυνατή στις δυσκολίες που μπορεί να αντιμετωπίσω. Ο Θάνος είναι η βιταμίνη μου με λίγα λόγια και θέλω συνεχώς να γίνομαι καλύτερη.

- Τέλος λατρεύω που είμαι μαμά γιατι κάθε μέρα δίνω και παίρνω τόση αγάπη που με γεμίζει όσο τίποτα άλλο. Αυτό και μόνο με κάνει να ξεχνώ τα προβλήματα, οι δυσκολίες να μη με παίρνουν από κάτω και όση κούραση και αν νιώθω στο τέλος μιας ημέρας, με μια αγκαλιά να περνούν όλα...

Χρόνια πολλά σε όλες τις μαμάδες του κόσμου (και φυσικά στη μαμά μου, μην ξεχνιόμαστε)!