Οι συντάκτριες του #FollowMe απαντούν: Ποιοι είναι οι πιο σέξι ρόλοι στο κρεβάτι!

Από cheerleader μέχριαεροσυνοδός και... Διάβασε και πες μας τα δικά σου μυστικά!
Οι συντάκτριες του #FollowMe απαντούν: Ποιοι είναι οι πιο σέξι ρόλοι στο κρεβάτι!



Πολλοί άντρες λατρεύουν όταν η κοπέλα τους ντύνεται σαν ένας διαφορετικός χαρακτήρας στο κρεβάτι. Οι συντάκτριες του Follow Me μπορεί να μην έχουν βάλει ποτέ στολή (έτσι λένε τουλάχιστον) αλλά εξομολογούνται τι θα θέλανε να ντυθούν αν τους βρεθεί η ευκαιρία. Το μόνο σίγουρο είναι πως έχουν πολλή φαντασία γιατί οι κλασσικές στολές όπως νοσοκόμα και αστυνομικός δεν είναι μέσα.

Για ευνόητους λόγους τα κορίτσια δεν έγραψαν το πραγματικό τους όνομα αλλά του ρόλου τους

Ελένη, 25 ετών

Μια φορά ήμουν στο τσακ να αγοράσω μια στολή υπηρέτριας. Ήταν πραγματικά η πιο ωραία που έχουν δει γιατί δεν έδειχνε 'δεύτερη'. Μου αρέσει ο άλλος να έχει το πάνω χέρι.

Δήμητρα, 28 ετών

Επειδή ο άντρας μου είναι οπαδός του Παναθηναϊκού θα επέλεγα να ντυθώ cheerleader. Θα έβαζα μια φανέλα του Παναθηναϊκού την οποία θα την έδενα στη μέση, μια φούστα και ψηλές κάλτσες φυσικά.

Βάσω, 28 ετών

Θα ντυνόμουν stripper γιατί με την βοήθεια του χορού θα ένιωθα πιο ελεύθερη να εκφράσω τον ερωτισμό μου.

Άννα-Μαρία, 29 ετών

Επειδή μου έχει περισσέψει η στολή της 'Σπανιόλας' από το Δημοτικό και μου κάνει ακόμα θα ντυνόμουν αυτό. Επίσης οι λατίνες φημίζονται για το ερωτικό τους ταμπεραμέντο οπότε είναι 2 σε 1.

Μαριάννα, 28 ετών

Μου αρέσει να είμαι...άτακτη οπότε η ιδανική στολή για μένα είναι η μαθήτρια! Σίγουρα θα έκανα και τα μαλλιά μου δύο κοτσιδάκια και ας είναι κλισέ.

Ροδούλα, 27, ετών

Θα ήθελα να ντυθώ αεροσυνοδός και εκείνος να ήταν ο πελάτης και όχι ο πιλότος. Θα μου άρεσε η ιδέα να τον σερβίρω, να του αρέσω και μετά να κάναμε σεξ στα κρυφά στην τουαλέτα.

Μάθε εδώ τα κόλπα που να του κάνεις απόψε για να του μείνουν αξέχαστα!