Τζόυς Ευείδη στο JoinUs: Κάθε έξι μήνες έπαιρνα άδεια παραμονής στην Ελλάδα!

"Aυτό το υπέροχο κράτος που δυο γαϊδάρων άχυραέλεγε στον μπαμπά μουότι είναι Τούρκος υπήκοος και δεν μπορούσε να πάρει την ελληνική ιθαγένεια"!
Τζόυς Ευείδη στο JoinUs: Κάθε έξι μήνες έπαιρνα άδεια παραμονής στην Ελλάδα!



Την Τζόυς Ευείδη φιλοξένησε αυτό το Σάββατο η Νάνσυ Ζαμπέτογλου στην εκπομπή JoinUs του ΣΚΑΙ. 

Δες τι είπε...

Για την υπηκοότητά της: 

Την ελληνική υπηκοότητα δεν την έχω ούτε 10 χρόνια. Γεννήθηκα στον Καναδά. Οι γονείς μου ήδη ζούσαν στον Καναδά ως μετανάστες και είχαν ήδη Καναδική υπηκοότητα. Ο μπαμπάς μου πριν την Καναδική είχε Τουρκική επειδή ήταν από την Πόλη. Και αυτό το υπέροχο κράτος που δυο γαϊδάρων άχυρα του έλεγε ότι είναι Τούρκος υπήκοος και δεν μπορούσε να πάρει την ελληνική ιθαγένεια, ενώ είχε πολεμήσει κι όλας. Και λόγω του μπαμπά δεν μπορούσε ούτε η μητέρα μου, ούτε εγώ να την πάρω. Είχε πάει στο συνήγορο του πολίτη και έτσι ανακινήθηκε η ιστορία. Κάθε έξι μήνες πήγαινα και έπαιρνα άδεια παραμονής στην Ελλάδα. 

Για την προσωπική της ζωή: 

Δυστυχώς, δεν ζω τον απόλυτο έρωτα, αλλά την απόλυτη κούραση. Τα δημοσιεύματα είναι παραφιλολογίες. Ψέμα μαύρο. Μαύρη μοναξιά κορίτσι μου, σκυλιά και γάτες στη ζωή μου! Καταρχάς, αυτό το παιδάκι είναι 25 χρονών. Είμαι σε μια ηλικία που είναι λίγο άκομψο να συζητάω τα προσωπικά μου πια. Δεν είμαι ούτε 25, ούτε 35. Είναι λίγο αηδιαστικό γιατί δημιουργείται και εικόνα και δεν μου αρέσει πάρα πολύ. Δυστυχώς, είμαι μόνη σαν το λεμόνι. 

Ό,τι βρέξει ας κατεβάσει. Θα μου πεις δεν θες να σου τύχει κάτι ωραίο; Φυσικά θέλω.  Δεν θέλω να μου τύχει κάτι ίσα για να τραβιέμαι, δηλαδή να στεναχωριέμαι. Δεν μπορώ καψούρες και στεναχώριες. Έναν απελπισμένο έρωτα. Θέλω ένα ευχάριστο, χωρίς τσίτες, χαλαρό έρωτα. Έρωτας, βέβαια, με αυτή την έννοια δεν υπάρχει. 

Για το σίριαλ στην Κύπρο: 

Όταν ήρθε ο Αντρέας και μου έκανε την πρόταση για την Κύπρο και μου είπε «πώς σου φαίνεται να κάνεις ένα σίριαλ και να πηγαινοέρχεσαι;». Του είπα «δεν πας καλά, αποκλείεται να το κάνω αυτό». Μου είπε «είμαστε καλοί παραγωγοί, θα σας πληρώνουμε στην ώρα μας, ήταν καλό το cast, ήταν το κείμενο της Βάνας, ήταν η Εβελίνα και είχα κάποια εχέγγυα».  
Στην πτήση για Κύπρο οι επιβάτες είναι συντελεστές από 500 σίριαλ. Ο Πέτρος Λαγούτης, η Βλαντή, ο Καρυστινός μέχρι και Σπαλιάρας είναι εκεί. Αυτή η πτήση είναι το «αντικούκου». Γιατί πέφτεις νεκρός για ύπνο και δεν έχεις περιθώρια για σκέψεις. Και ο Σπαλιάρας να κάθεται δίπλα σου χ@@@η@@ς. 

Για τις φιλοζωικές της ανησυχίες: 

Ξοδεύω πολλά λεφτά για ζώα. Εκτός από τα δικά μου τα ζώα και τα αδέσποτα, προσπαθώ να φροντίζω και άλλα. Θέλω να κάνω μια εκπομπή για τα ζώα. Όχι grooming και lifestyle. Αλλά μία εκπομπή που θα δίνει αδέσποτα. 

Δες ΕΔΩ γιατί οι Τζόυς Ευείδη εκνευρίζεται με τα βρούρλα και τους αποψάκηδες.