Θα κάνουμε push-ups: Δύο look για το γυμναστήριο που πρέπει να δοκιμάσεις

Ποιος είπε ότι το γυμναστήριο σημαίνει, φαρδιές φόρμες και παλιά t-shirt;
Θα κάνουμε push-ups: Δύο look για το γυμναστήριο που πρέπει να δοκιμάσεις



Έχεις σκεφτεί ποτέ ότι αυτά που φοράμε στο γυμναστήριο και η μουσική που ακούμε ενώ ασκούμαστε, επηρεάζει την απόδοση μας;

Το τι φοράμε και το πόσο άνετα αισθανόμαστε στα ρούχα που έχουμε επιλέξει μας βοηθάει όχι μόνο να γυμναζόμαστε καλύτερα αλλά και να έχουμε ένα πρόσχημα για να γυμναζόμαστε συχνότερα. Για να φορέσουμε τα αγαπημένα μας  πολύχρωμα trainers, το εφαρμοστό κολάν που τόσο μας πηγαίνει ή τα ειδικά αθλητικά σουτιέν που κρατάνε στο στήθος μας στητό και το κορμί μας ίσιο με αποτέλεσμα να φαινόμαστε πιο αδύνατες και ψηλές.

Από κολάν μέχρι τα αξεσουάρ για τα μαλλιά, χρειαζόμαστε τα σωστά «εργαλεία» για να μας κάνουν να γυμναζόμαστε καλύτερα. Ρούχα που θα μας αναδεικνύουν  αλλά είναι ταυτόχρονα και in fashion.  Πρέπει να αισθανόμαστε το ίδιο σέξι και όμορφες πηγαίνοντας στο γυμναστήριο, όσο και όταν βγαίνουμε για φαγητό έξω.  Για αυτό ξεφορτώσου τις κλασικές μαύρες φόρμες και τις oversized μπλούζες που δεν σε κολακεύουν και δοκίμασε τα δύο αθλητικά looks που σου προτείνουμε.

Μην ξεχάσεις να δώσεις σημασία στο σωστό αθλητικό σουτιέν καθώς είναι το άλφα και το ωμέγα για να έχει το κορμί σου σωστό στήσιμο ενώ ασκείται.

Να έχεις πάντα μαζί σου ένα κοντομάνικο τοπ και ένα μακρυμάνικο hoodie γιατί ο ιδρώτας μπορεί να σημαίνει ότι τα λύπη καίγονται σωστά αλλά κανείς δεν θέλει να κρυώσει μετά από ένα κουραστικό μάθημα zumba. 

Τα μαλακά αθλητικά είναι πολύ σημαντικά ώστε να μην καταλήξεις να κουραστείς από τα πρώτα 15 λεπτά άσκησης. Ειδικά στις περιπτώσεις που θέλεις να κάνεις για αρκετή ώρα διάδρομο, τα σωστά trainers είναι απαραίτητα.

Να έχεις μαζί σου ένα ρολόι για να μετράς την κάθε σου άσκηση. Όχι μόνο θα ξέρεις πόση ώρα πρέπει να γυμνάσεις τον κάθε σημείο τους σώματος σου αλλά σαν σωστή δεσποινίς δεν θα κάνεις κατάχρηση των οργάνων όταν το γυμναστήριο είναι γεμάτο. Μπορείς να καταγραφείς την πορεία της κάθε σου άσκησης μέσα στο μήνα, έτσι ώστε να ξέρεις πόσο έχει εξελιχθεί η αντοχή με την πάροδο του χρόνου.

Χρησιμοποίησε μεγάλα τσιμπιδάκια και χοντρά λαστιχάκια ώστε να μην καταστρέφονται και κόβονται τα μαλλιά σου από τη συχνή χρήση. Μην ξεχνάς το αποσμητικό σου, αν γυμνάζεσαι πολύ συχνά, δοκίμασε να χρησιμοποιήσεις ένα βιολογικό αποσμητικό που δεν θα ξηραίνει την επιδερμίδα σου από τη συχνή χρήση. Φόρεσε μαλακές βαμβακερές κάλτσες ώστε να αποφύγεις τις οσμές και να προστατέψεις τα πόδια σου από τους μύκητες του ιδρώτα.