Το μυστικό για να καις ακόμα περισσότερες θερμίδες στο γυμναστήριο

Η δασκάλα pilates των celebrities Kit Rich αποκαλύπτει ένα εύκολο tip που θα σου εξασφαλίσει την καύση περισσότερων θερμίδων κατά τη διάρκεια της προπόνησης.
Το μυστικό για να καις ακόμα περισσότερες θερμίδες στο γυμναστήριο



Την επόμενη φορά που θα βρεθείς στο γυμναστήριο, δώσε βάση στη συμβουλή της pilates instructor Kit Rich για να έχεις το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.  Αν θέλεις να είσαι σίγουρη ότι καις όσο περισσότερες θερμίδες μπορείς , το μυστικό είναι να βάλεις στο παιχνίδι τους κοιλιακούς σου.

Με αυτόν τον τρόπο δεν καις απλά μερικές θερμίδες παραπάνω κάθε φορά που γυμνάζεσαι, αλλά συνδέεσαι με την άσκηση και δίνεις τον καλύτερό σου εαυτό. «Όταν ενεργοποιείς τον πυρήνα συνδέεσαι με το μέρος τους εγκεφάλου που απελευθερώνει περισσότερες ενδορφίνες και ντοπαμίνες» εξηγεί η Kit και συμπληρώνει: «Οπότε ουσιαστικά είναι σαν να λέει στον εαυτό σου ‘Με αγαπώ’. Η αύξηση των ενδορφινών ισούται με καλύτερη διάθεση, κάτι που σου δίνει ακόμα περισσότερη ενέργεια στην προπόνησή σου.

Εκτός όμως από το να εστιάζεις στη σύνδεση με τον πυρήνα σου, η Kit έχει ακόμα ένα tip για να κάνεις κάθε προπόνηση ακόμα πιο δυναμική: Κάνε διαλείμματα και κοιτάξου στον καθρέφτη. Οι καθρέφτες που κοσμούν τους τοίχους των γυμναστηρίων δεν χρησιμεύουν μόνο για να ελέγχεις πώς είναι τα μαλλιά σου, αλλά και αν κάνεις τις ασκήσεις σωστά – από το αν ρουφάς αρκετά την κοιλιά σου μέχρι τη θέση του κεφαλιού σου. Το αποτέλεσμα: Προσπαθείς για τη σωστή στάση του σώματος αντί να αναλώνεσαι σε εσωτερικό διάλογο για το πώς φαίνεται το μπούτι σου. «Αντί να ψάχνεις να βρεις ψεγάδια, επικεντρώσου στις οδηγίες του δασκάλου σου και θα συνδεθείς αμέσως με το σώμα σου» λέει η Kit και συνεχίζει: «Το μεγαλύτερο δώρο που μπορείς να κάνεις στον εαυτό σου: Να είσαι ‘παρών’ και να μην αποσπάσαι». Αυτό θα έχει ως επιπλέον bonus ένα session με πολύ ιδρώτα.