Έχεις πέντε λεπτά; Πέσε κάτω και κάνε κοιλιακούς

Αντί να εγκαταλείψεις εντελώς τη γυμναστική, εστίασεσε πιο αποτελεσματικές ασκήσεις, σε πιο έντονο ρυθμό και λιγότερο χρόνο.
Έχεις πέντε λεπτά; Πέσε κάτω και κάνε κοιλιακούς



Διανύουμε την πιο δύσκολη εποχή του χρόνου. Θέλεις γιατί στενεύουν τα περιθώρια στη δουλειά με τα deadlines να έρχονται ολοένα και πιο κοντά, γιατί ζεις στον πυρετό των γιορτών (ακόμα και το στόλισμα του δέντρου ένα τρέξιμο το απαιτεί) ή γιατί νιώθεις το βάρος του χρόνου που φεύγει πάνω σου, το θέμα είναι ότι ο χρόνος σου είναι πιεσμένος.

Ξαφνικά θυμάσαι όμως τον Σεπτέμβριο και τις αποφάσεις που είχες πάρει για δυναμικό ξεκίνημα, όπως για παράδειγμα στο γυμναστήριο. Κρίμα δεν είναι τώρα που φτάσαμε στο τέλος να αφήσεις την καθημερινότητα να σε λυγίσει; Ακόμα και πέντε λεπτά αεροβικής άσκησης αρκούν για να κάνεις τη διαφορά.

Αντί, λοιπόν, να εγκαταλείψεις εντελώς την καθιερωμένη σου γυμναστική, εστίασε σε πιο αποτελεσματικές ασκήσεις, σε πιο έντονο ρυθμό και λιγότερο χρόνο. Αφιέρωσε πέντε με δέκα λεπτά την ημέρα και να είσαι σίγουρη ότι θα δεις διαφορά. Το σημαντικότερο όμως είναι ότι δεν θα χάσεις την επαφή σου με την άσκηση.

Η αεροβική άσκηση, ακόμα και σε λιγότερο χρόνο, είναι πάντα ωφέλιμη. Κάνε jogging για πέντε λεπτά, ένα δεκάλεπτο ποδήλατο ή τρέξιμο και πλησίασε ακόμη περισσότερο στον στόχο σου για καλύτερη υγεία, καύση θερμίδων και πιο σφιχτό σώμα.