Πες μου το ζώδιο σου να σου πω τι γυμναστική πρέπει να κάνεις!

Θέλεις να γίνεις fit και δεν ξέρεις τι να επιλέξεις; Yoga ή ποδήλατο ή...
Πες μου το ζώδιο σου να σου πω τι γυμναστική πρέπει να κάνεις!



Πες μου τι ζώδιο είσαι να σου πω πόσο fit θέλεις να είσαι και ποιο είδος γυμναστική σου αρέσει και σου πάει. Και φυσικά το ζώδιο σου έχει συγκεκριμένα στοιχεία τα οποία και καθορίζουν τα πάντα. Από το πως φλερτάρεις, αν λες ψέματα, αν είσαι άπιστη μέχρι ποιο γυαλί ηλίου είναι ιδανικό για σένα.

ΚΡΙΟΣ: Θέλεις να τραβάς την προσοχή αλλά χωρίς θυσίες. Δεν σε νοιάζει. Έχεις τόση αυτοπεποίθηση που δεν έχεις ανάγκη να χτυπηθείς 2 ώρες στο γυμναστήριο για να φτιάξεις μυς. Ιδανικό για σένα είναι να κάνεις watet sports.

ΤΑΥΡΟΣ: Η αλήθεια είναι ότι δεν είσαι και πολύ της γυμναστικής. Βαριέσαι και εύκολα. Οπότε ότι αρχίζεις το παρατάς και εύκολα. Προτιμάς να γυμνάζεσαι και να περνάς καλά παραλλήλως. Γι΄αυτό κάνε ποδήλατο. Πάρε φίλους και γύρνα την Αθήνα.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Είναι πως θα σε πετύχει κανείς. Ή θα είσαι τρελή με την γυμναστική ή θα σε απωθεί μόνο και μόνο η ιδέα. Επειδή είσαι extreme περίπτωση σου ταιριάζουν και extreme sports όπως: στίβος, κολύμβηση, surf, ski

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Είσαι freak με την εμφάνισή σου και δεν διανοείσαι να μην κάνεις γυμναστική και να μην είσαι fit. Σου ταιριάζει απόλυτα το volley, το wakeboar, τρέξιμο.

ΛΕΩΝ: Είσαι με τις φάσεις σου. Ανάλογα με τη διάθεσή σου πράττεις. Ή θα σε πιάνει τρέλα και θα χτυπιέσαι κάθε μέρα σε αερόβια προγράμματα ή θα κάνεις μια παύση. 
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Από τότε που ανακάλυψες την zumba δεν ξεκολλάς!

ΖΥΓΟΣ: Θέλεις να ξεδίνεις γι΄αυτό και επιλέγεις αερόβια προγράμματα. Η yoga δεν είναι για σένα! Αναμφίβολα!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Δεν σε νοιάζει τι γυμναστική θα κάνεις αρκεί να έχει αποτέλεσμα. Οπότε είσαι μέσα σε όλα. Από το πιο extreme (αναρρίχηση)μέχρι το πιο απλό (τρέξιμο).

ΤΟΞΟΤΗΣ: Πάντα θα θέλεις να κάνεις κάποιο άθλημα γιατί αλλιώς βαριέσαι και δεν έχεις νόημα στη ζωή. Ιδανικό για σένα είναι το οτιδήποτε μπορεί να γίνει στο βουνό. Για παράδειγμα enduro, snowboard.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Οι pilates είναι αυτό που θέλεις να κάνεις. Σε ευχαριστεί τόσο πολύ που αν γινόταν θα έκανες και κάθε μέρα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Τρέξιμο και πάλι τρέξιμο. Tennis, ρακέτες στην παραλία μέχρι να πάθεις τενοντίτιδα. 

ΙΧΘΥΣ: Δεν είσαι συνηθισμένο τυπάκι. Τα ψάχνεις όλα και σου αρέσει να κάνεις πράγματα από τα οποία μαθαίνεις κάτι και δεν τα βαριέσαι. Θέλεις εναλλαγές. Η yoga είναι αυτό που ζητάς. Πνευματικές ανησυχίες, χαλάρωση, διαλογισμός, αποτέλεσμα. Με λίγες λέξεις- αυτό που ζητάς.

Δες εδώ πότε αρχίζουν οι άντρες να βαριούνται τη σχέση τους!