Τα κόκκινα μήλα είναι γλυκά και πλούσια σε βιταμίνες. Μαζί με τα τραγανά πεκάν εξισορροπούν την πικράδα των αντιδιών. Δοκιμάστε μια διαφορετική σαλάτα εποχής.
Υλικά (για 4 μερίδες)
- 1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο
- 1 κουταλιά της σούπας λευκό ξύδι
- 2 κουταλιές της σούπας μουστάρδα Ντιζόν
- Αλάτι, Πιπέρι
- 370 γραμμάρια αντίδια κομμένα σε μικρά κομμάτια
- 1 μήλο κομμένο σε τέταρτα και λεπτές φέτες (με τη φλούδα του)
- 1/2 κούπα ψημένα πεκάν
Εκτέλεση
Σε ένα μεγάλο μπολ αναμειγνύουμε το ελαιόλαδο με το ξύδι, την ντιζόν και 1 κουταλιά της σούπας νερό και αλατοπιπερώνουμε. Προσθέτουμε τα αντίδια, το μήλο και τα πεκάν. Ανακατεύουμε και σερβίρουμε αμέσως.
Tip
Μπορείτε να αντικαταστήσετε τα πεκάν με κάσιους. Μην προτιμήσετε καρύδια ή αμύγδαλα, προτιμήστε έναν γλυκό καρπό.